Trainingen

Trainingslocatie.


Ons trainingsveld bevindt zich op het sportpark, Seringenlaan 1, 4651KS Steenbergen. De ingang bevindt zich op +/- 100m voorbij de hoofdingang, rechts achteraan het parkeerterrein . Op het trainingsveld  staan verschillende hindernissen opgesteld, die regelmatig gewisseld worden. De hindernissen worden jaarlijks gekeurd door de parcourscommissie van de Survival Bond Nederland. Dit geeft onze leden de garantie dat deze volgens de geldende regels gebouwd en gezekerd zijn, zodat de kans op ongevallen beperkt blijft.

Voor onze looptraining kunnen we gebruik maken van de kunststof atletiekbaan en het pad achter het sportpark.

Trainingstijden 

Jeugd vanaf 6 jaar

Zaterdag 9.30 – 10.30 u (in de winterperiode wordt de training ingekort tot 45 minuten )

Onze trainers laten de jongsten op een speelse manier kennis maken met de survivalsport. Plezier en lekker buiten bezig zijn, onder alle omstandigheden, staan centraal. Bij de oudere jeugd staat techniek bij het nemen van de hindernissen en uithoudingsvermogen meer centraal. Ze worden ook gestimuleerd om de verschillende survivaldiploma’s te halen en deel te nemen wedstrijden. 1x per jaar worden interne clubkampioenschappen georganiseerd waaraan alle leden kunnen deelnemen. Veiligheid staat voorop, vandaar zijn we steeds op zoek naar ouders/begeleiders

Senioren.

Leeftijd voor deelnemen aan seniorentrainingen: 16 jaar.

Trainingstijden

Dinsdag   19.30 u – 21.00 u

Donderdag 19.30 u – 21.00 u

Zondag 9.00 u – 10.30 u

De training op donderdag wordt door 2 trainers verzorgd. Eén trainer gaat met de gevorderden aan de slag, de andere trainer verzorgt een training voor beginnelingen en recreatieve sporters en kan ook extra aandacht besteden aan nieuwe leden. De donderdagavond is daardoor het meest geschikt voor proeftrainingen. 1 proeftraining is gratis, aanmelden voor de training kan met het contactformulier of een mailtje naar survivalsteenbergen@gmail.com.

Contributie.

Bij aanmelding word je lid van de sportvereniging DIOMEDON, afdeling survival. De contributie bedraagt op dit moment 7,80 euro per maand voor jeugdleden en 15 euro voor volwassenen en wordt via automatische incasso ingehouden.

Afmelden kan via het contactformulier of een mailtje naar survivalsteenbergen@gmail.com.